[Laiškas] / Kostomarovas Nikolajus, ukrainiečių ir rusų istorikas, rašytojas - Celinai Kirkorovai. - (:unkn) unknown (My University, 1890)
1 laiškas apie istorikų Aleksandro Pypino ir publicisto Michailo Dragomanovo sytaipsnius žurnale "Русская беседа" kaip medžiagą rusų-lenkų klausimu. Yra išrašai apie B. Chmelnickio žmonas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kirkorova, Celina; Костомаров, Микола Iванович, 1817-1885; Пыпин, Александр Николаевич, 1833-1904; Драгоманов, Михайло Петрович, 1841-1895