[Laiškai] / Stanislovas Vlochovičius (Włohowicz) - Antanui Kazimierui Sapiegai - (:unkn) unknown (My University, 1735)
Stanislovo Vlochovičiaus (Włohowicz) laiškai Merkinės seniūnui Antanui Kazimierui Sapiegai (1689-1739), kuriuose aptariami Sapiegai priklausiusių seniūnijų ūkiniai reikalai, prekių pirkimas bei pardavimas, valdų padėtis, žygiuojant Rusijos bei Prūsijos kariuomenėms.
Keywords: Sapiega, Antanas Kazimieras, 1689-1739; Radvila, Mikalojus Faustinas, 1688-1746; August III, 1696-1763, Lenkijos karalius; Balbieriškis (Prienų rajono savivaldybės teritorija, Lietuva); Dziarečynas (Baltarusija); Kaliningradas (Rusija); Kaunas (Lietuva); Liudvinavas (Marijampolės savivaldybės teritorija, Lietuva); Merkinė (Varėnos rajono savivaldybės teritorija, Lietuva); Punia (Alytaus rajono savivaldybės teritorija, Lietuva); Sankt Peterburgas (Rusija); Simnas (Alytaus rajono savivaldybės teritorija, Lietuva); Nesterovas (Kaliningrado sritis, Rusija); Varšuva (Lenkija); Laiškai; Sapiegų korespondencija; Rankraščiai; Vlochovičius (Włohowicz), Stanislovas