Doc. dr. Zinaidos Manžuch paskaita „Klestintys bibliotekininkai: kaip jie naudojasi galimybėmis ir įveikia iššūkius darbe“ - (:unkn) unknown (My University, 2018)
2018 m. balandžio 25 d. 14.00 val., Nacionalinės bibliotekų savaitės metu, LMA Vrublevskių bibliotekoje, vyko doc. dr. Zinaidos Manžuch paskaita „Klestintys bibliotekininkai: kaip jie naudojasi galimybėmis ir įveikia iššūkius darbe“. Lietuvos bibliotekos kviečia diskutuoti apie bibliotekų ateitį, partnerystes, bibliotekų bendruomenėms naujus iššūkius, susijusius su technologijų plėtra, socialiniais reiškiniais ir problemomis. Kartu mes kuriame ateitį.
Čia rodoma vaizdo įrašo kopija: formatas: mp4; failo dydis: 102 Mb.; įrašo trukmė: 00:35:44. Aukštos kokybės originalas saugomas Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekoje.
Rekomenduojamos naršyklės: Chrome 4.0; IE 9.0.
© Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių biblioteka.