[Laiškas] / Menšikova Ksenija Jekaterina - Ivanui Jelaginui. - (:unkn) unknown (My University, 1788)
1 laiškas apie įteiktą imperatoriui prašymą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Menšikova Ksenija, Jekaterina; Jelaginas, Ivanas