Apsakimas, ka tas darryti tur, kurs pas pati Wiešpatį karalu arba pas jo aukščiauus prowininkus arba ministerias ko ješkoti arba ką skūsti nor - (:unkn) unknown (My University)
[Prūsijos karaliaus Fridricho Vilhelmo III įsakas].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Apsakymas, ką tas daryti tur ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai