[Dėl procentų mokėjimo atidėjimo Benicos dvarui (Ašmenos pav.)] - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Ferdinando Bialovieskio raštas Vilniaus kapitulai, kuriuo prašo atidėti procentų mokėjimo terminą iš Benicos valdų.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai