[Laiškas] / Umiastovskis (Umiastowski) Pranciškus - Simonui Kiprijanovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1690)
1 laiškas vienuoliui bazilijonui apie Korčių valdų ūkinius ir piniginius reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Umiastovskis (Umiastowski), Pranciškus; Kiprijanovičius, Simonas