Karališkas prisakimas, kad ney žalnerei, ir kitti žmones iš Ungarų bey Sibenbirgių žemės pareidami ney taworai iš tų žemjų atweštipawietros deley į žemmes Maloningiauso musų karalaus bus ileisti - (:unkn) unknown (My University, 1738)
[Prūsijos karaliaus Fridricho Vilhelmo I įsakas dėl uždraudimo įsileisti prekes bei žmones iš Vengrijos ir Transilvanijos].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Karališkas prisakymas, kad nei žalnieriai ir kiti žmonės ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai