[Laiškas] / Onacevičius Ignas, istorikas, Vilniaus universiteto dėstytojas - Mykolui Polinskiui-Pelkai. - (:unkn) unknown (My University, 1841)
1 laiškas apie Lietuvos ir Lenkijos visuomeninį gyvenimą, bendrus pažįstamus, jų veiklą. Minimi: Kazimieras Valentinovičius, V. Pelikanas, Malevskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Onacewicz, Ignacy Żegota Bazyli, 1780 ar 1781-1845; Poliński, Michał Pełka, 1784-1848; Lietuva; Lenkija