[Adutiškio valdų arendatorių prašymas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Prašymas atleisti nuo arendos mokesčio, nes labai nukentėjo valdos dėl rusų kariuomenės.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai