[Laiškai] / Feldmanas (Feldman) Vilhelmas, publicistas, literatūros kritikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
2 laiškai dėl straipsnio parašymo apie lietuvių-lenkų santykius žurnalui "Krytyka", apie šio žurnalo kryptį, politinę programą; bendradarbiavimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Feldman, Wilhelm, 1868-1919; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925