[Vilniaus kapitulos prokuratoriaus kan. Borovskio raportai Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1833)
Raportai apie gautą derlių Adutiškio, Braševičių, Lasko, Kolpienicos, Panerių ir Mirkliškių valdose.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai