[Laiškas] / Ostrovskis Rostislavas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1925)
1 laiškas apie teismo rezoliucijų nusiuntimą; nurodo, kad neturi galimybės perrašyti kaltinamąjį aktą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Ostrovskis, Rostislavas