[Laiškas] / Rudzkis (Rudzki), gydytojas - Bernackiui. - (:unkn) unknown (My University, 1873)
1 laiškas apie turimus didelius numizmatikos rinkinius, numizmatikos kabineto įrengimą, medalių kolekcijas, katalogų sudarymą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Rudzkis (Rudzki); Bernackis