[Laiškas] / Nazimova Mariana - Julianui Ticijui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas asmeniniais reikalais - prisimena dienas, praleistas Vilniuje, mini tėvus, dėkoja už laišką.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Nazimova, Mariana; Ticijus, Julianas; Vilnius (Lietuva)