Apsakimas Ant piktos ir daugausey isz per mierą girtawimo atsirandančios paproties ... - (:unkn) unknown (My University, 1778)
[Gumbinės karo ir domenų rūmų skelbimas apie Prūsijos karaliaus 1778 m. liepos 16 d. įsaką dėl draudimo per greitai važinėti arkliais ir kitaip juos kankinti].
Antraštė šiuolaikine rašyba : Apsakymas Ant piktos ir daugiausiai iš per mierą girtavimo atsirandančios paproties
Keywords: Ediktai; Prūsijos valdžios įsakai