Instruktarz czyli ustawy dla włościan ... majętności Hoduciskiey. - (:unkn) unknown (My University, 1804)
Išrašas iš Adutiškio valdų inventoriaus. Valstiečių nuostatai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai