[Laiškas] / Sierakovskis (Sierakowski) Vaclovas, vyskupas - Juozapui Sapiegai. - (:unkn) unknown (My University, 1752)
1 laiškas - sveikina švenčių proga, rekomenduoja atvykstantį kunigą Pšedlinskį.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sierakowski, Wacław, 1741-1806; Sapiega, Juozapas Julijonas, 1708-1754