[Laiškas] / Dobrianskis Sergejus, istorikas- Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1911)
1 laiškas dėl žinių suteikimo apie L. Putkamero valstiečių išlaisvinimą; dėl antspaudų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Dobrianskis, Sergejus, istorikas