[Laiškai] / Bogdanovičius Viačeslavas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1925)
3 laiškai - praneša, kad T. Vrublevskiui užsakytas viešbutis Gardine ir byla atidėta dėl T. Vrublevskio ligos.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Gardinas (Baltarusija); Bogdanovičius, Viačeslavas