Leonora Živilė Gelumbauskaitė : bibliografijos rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių biblioteka, 2011)
Bibliografijos rodyklėje pateikta medžiaga apie Valstybinio mokslo instituto Gamtos tyrimo centro Geologijos ir geografijos instituto vyresniosios mokslo darbuotojos Leonoros Živilės Gelumbauskaitės mokslinę ir tiriamąją veiklą. Rodyklę sudaro 284 įrašai. Joje pateikti 1972 - 2011 metais Lietuvoje ir užsienio spaudoje paskelbti mokslininkės darbai, užregistruotos ir 2011 metais turinčios pasirodyti publikacijos. L. Ž. Gelumbauskaitės mokslinių interesų sritys: struktūrinė geomorfologija, jūrų geomorfologija, paleogeografija, kvartero geologija, geologinis kartografavimas, jūros akustiniai ir seismoakustiniai tyrimai, geodinamika, neotektonika. Skyriuose medžiaga dėstoma chronologine seka. Metų ribose - pagal lotynų ir kirilicos abėcėles. Leidinį pabaigoje pateikiamos asmenvardžių ir santrumpų rodyklės.
Keywords: Bibliografijos rodyklės