[Laiškas] / Vrublevskis (Wróblewaki) Eustachijus - Kazimierui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas sūnui - praneša, kad išvyksta į Varšuvą drauge su sūnumi Augustinu, kad šis susipažintų su Varšuvos gamyklomis; duoda tėviškų patarimų.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Auografų kolekcija; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Vrublevskis, Kazimieras; Varšuva (Lenkija); Vrublevskis (Wróblewaki), Eustachijus