[Laiškas] / Neringas (Nehring) Vladislovas, filologas, literatūros istorikas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1907)
1 laiškas apie 1881 ir 1905 m. laidų lenkų medicinos žodyno terminologiją.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Nehring, Władysław, 1830-1909; Bieliński, Józef, 1848-1926