Mekkabeč - (:unkn) unknown (My University, 1734)
Karaimų maldų rinkinys: iš dviejų dalių su atskira paginacija; paraštėse Serajos Šapšalo darytos pastabos; unikali pirmoji spausdinta karaimų knyga.
Keywords: rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Šapšalo Serajos fondas; Karaimai