[Balčių dvaro dokumentai]. - (:unkn) unknown (My University, 1522)
Karšuvos valsčiaus tijūno Jono Vizgirdavičiaus raštas, kuriuo kartu su savo sūnumis parduoda Jokūbui Matavičiui žemę už 10 kapų grašių.
Keywords: Karšuva (Lietuva : istorinė žemė)