[Adutiškio dvaro inventorius]. - (:unkn) unknown (My University, 1809)
Pastatai, bravoras, Zajezežo (Užežerio) palivarko, jo laukų ir pievų aprašymas, ežerai, upės ir miškai, miestelio ir jam priklausančių kaimų valstiečių ir jų prievolių suvestinės, ribų aprašymas. Valstiečių nuostatai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai