Projekt gimnazjum. Szkic konkursowy gimnazjum gminy ewangielicko reformowanej w Wilnie, ul. Zawalna - (:unkn) unknown (My University, 1925)
Evangelikų-reformatų bendruomenės gimnazijos Vilniuje konkursinis projektas. Aplinkinių gatvių planas.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai