[Laiškas] / Duglas (Douglas) Georgas, teisininkas - Adomui Adamovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškelis - žinutė apie savo prosenelį gamtininką Johaną Forsterį, buvusį Aleksandro Humbolto mokytoją.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Duglas (Douglas), Georgas; Adamovičius, Adomas