[Laiškas] / Stasiakova Marija - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1913)
1 laiškas - prašo rekomenduoti jos vyrą, meno istoriką bei dailininką Liudviką Stasiaką Rapersvilio muziejaus direktoriumi.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Stasiak, Ludwik, 1858-1924; Stasiakova, Marija