Officium Praesens Castrense Capitaneale Lublinense videlicet ego Felicianus Eleuterius... - (:unkn) unknown (My University, 1725)
Liublino žemės teisėjo pareiškimas, kad atideda Naugarduko kardininko Alberto Sobanskio bylos, iškeltos Latanskiui, dekreto vykdymą
Keywords: Rankraščiai