Acta Synodów litewskich prowincjalnych. Księga I. 1611-1637. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Vilniaus evangelikų reformatų Sinodo aktų knyga.
Keywords: Rankraščiai; Lietuvos evangelikų reformatų bažnyčia - Rankraščiai