[Laiškas] / Semiradskis (Siemiradzki) T[omas], publicistas, visuomenės veikėjas, Čikagos savaitraščio "Zgoda" redaktorius - Adomui Karpovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 raštas apie "Zgoda" ir "Zorza Wileńska" prenumeratą Amerikoje; pataria "Zorza Wileńska" siųsti Čikagos lenkų bibliotekai.
Keywords: Rankraščiai; Zorza Wileńska (leidykla) - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Siemiradzki, Tomasz, 1850-1939; Karpovičius, Adomas; Zorza Wileńska (leidykla); Amerika; Čikaga (Ilinojaus valstija)