[Laiškas] / Zajončkovskis (Zajączkowski) V., kunigas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1922)
1 laiškas - prašo pakonsultuoti dėl bylos, kurią nupasakos laiško įteikėjas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Zajončkovskis (Zajączkowski), V.