[Laiškas] / Suminskis (Sumiński) Kazimieras, bibliotekininkas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1856)
1 laiškas apie paskolintos brošiūros "Equitis poloni in Jezuitas Actis prima 1590" grąžinimą ir kai kurių veikalų pardavimą Varšuvos bibliotekai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Suminskis (Sumiński), Kazimieras; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Varšuva (Lenkija)