Kretingos Pavasarininkų dr-jos knygyno Katalogas - (:unkn) unknown (My University, 1915)
Prijungta: Tretininkų, Pavasarininkų ir kt. religinių draugijų susirinkimų protokolai, narių registracijos sąrašai ir kiti dokumentai.
Keywords: Kretinga (Lietuva); Rankraščiai; Tretininkai (ordinas); Pavasaris (lietuvių katalikų jaunimo sąjunga)