[Mirkliškių palivarko inventorius]. - (:unkn) unknown (My University, 1799)
Aprašyta pastatai, laukai, ūkio rakandai, valstiečiai, jų turtas, mokesčiai: nuostatai valstiečiams.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai