[Laiškas] / Kiržnicas A. D. - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie Bialistoko žydų pogromo bylos kaltinamojo akto prisiuntimą, nes apie šį procesą rašys į Charkovo laikraštį "Южный край".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Kiržnicas, A. D.; Balstogė (Lenkija); Charkovas (Ukraina)