Wypisy metryk chrzestnych, slubnych i pogrzebowych kosciolow paraf. r.-k. dekanatu Pružanskiego ... - (:unkn) unknown (My University, 1846)
Pružanų dekanato parapijų bažnyčių 1846 m. krikšto, jungtuvių ir mirties metrikinių išrašų knyga
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai