[Laiškas] / Konopnicka Marija, poetė - Janui Karlovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas dėl tarpininkavimo, kad jos sūnus Stanislovas gautų tarnybą, Sulikovskiui rekomenduojant; mini savo dukterį Sofiją Krulikovską.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Konopnicka, Maria, 1842–1910; Karłowicz, Jan Aleksander, 1836-1903