[Laiškai] / Ruščicas (Ruszczyc) Ferdinandas, tapytojas, grafikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
8 laiškai apie priklausymą Šubravcų draugijai, šios draugijos ženklo - simbolinio kastuvo atsiuntimą, Vorobjovo laiško persiuntimą. Minimas S. Korvinas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Ruszczyc, Ferdynand, 1870–1936; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Šubravcai (liberalinė inteligentų draugija)