[Laiškas] / Zbrožekas (Zbrožek) Dominykas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1757)
1 laiškas - prašo iš archyvo atsiųsti velionio Samuelio Lugovskio, o taip pat jo kaimyno Mykolo Binevskio 1714 08 10 Užliejevo valdų žemės ribų nustatymo dokumentus; nurodo, kad žemė ribojosi su Boškų ir Rudokų kaimais; rašo apie savo teismo bylą su Rudokų kaimu dėl žemės. Dokumentų originalus ar ištraukas iš archyvo prašo atsiųsti Plaskovickiui. Minimi: Vilniaus prelatas Petras Palubinskis, Vilniaus kanauninkas Andrius Volotkovičius, Soricos valdytojas velionis Jurgis Gecevičius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zbrožekas (Zbrožek), Dominykas