Projekt Gimnazjum Nr. 2. Szkic konkursowy gimnazjum gminy ewangelicko-ref. przy ulicy Zawalnej w Wilnie. I piętro. II piętro - (:unkn) unknown (My University, 1925)
Evangelikų-reformatų bendruomenės gimnazijos Vilniuje konkursinis projektas. II ir III aukštų planai.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai