Žemaičių Vyskupijos Varnių dekanato Luokės R-Katal. parap. bažnyčios Inventorius - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Žemaičių vyskupijos Varnių dekanato Luokės Romos Katalikų bažnyčios inventorius.
Keywords: Rankraščiai; Daniusevičius, Jurgis; Žemaičių vyskupija; Luokė (Telšių rajono savivaldybė, Lietuva); Istorija, bažnyčia, inventorius