Trumpa rokunda, apie tus pinnigus, kurrie ant išlaikimo wargdienų Teplawoje beesanczų užmokėti ir išleisti buwo per meta 1802 irri – 1803 - (:unkn) unknown (My University)
[Tepliavos elgetyno finansinė apyskaita].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Trumpa rokunda apie tuos pinigus, kurie ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai