Jono Radvano „Radviliados“ tyrėjo ir vertėjo Simone Carboni viešnagė bibliotekoje 2021 m. rugsėjo 29 d. / fotografė Vika Petrikaitė - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Jono Radvano „Radviliados“ tyrėjo ir vertėjo į italų kalbą Simone Carboni susitikimas su Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekos direktoriumi ir poemos vertėju į lietuvių kalbą dr. Sigitu Narbutu
Keywords: Vaizdai; Fotografijos; Įvykiai