[Laiškai] / Balinska Marija, vienuolė - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
2 laiškai dėl siunčiamos knygelės padauginimo, leidinių prenumeratos.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Balinska, Marija