[C. Laskovskio raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
Raštas, savo ir Čechavičių vardu, už priskirtus Adutiškio dvarui žmones iš Stanislovavo ir Račkovščiznos valdų.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai