Vladislaus Quartus Dei Gratia Rex Poloniae Magnus Dux Lithuaniae... - (:unkn) unknown (My University, 1640)
Vladislovo IV sprendimas Liublino konsulų ir cecho meistrų byloje su Jonu Šydelkovičium-Kleinochu dėl pinigų
Keywords: Rankraščiai; Liublinas (Lenkija); Vladislovas Vaza, 1595-1648, Lenkijos karalius ir Lietuvos didysis kunigaikštis