[Minsko gubernijos prokuroro Ivanovskio raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1823)
Raginama pateikti Vilniaus pavieto teismui dokumentus dėl teisių į baudžiauninkus Girinius ir Šperkovičius.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai