[Adutiškio valdų baudžiauninkų raštai Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1825)
Prašymas suteikti pašalpą nukentėjusiems nuo gaisro ir skundas ant ekonomo dėl daromų jiems skriaudų.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai